LÉTO NA RÁDIU SPIN PATŘÍ ELEKTRONICE SENCOR

TENTO TÝDEN ROZDÁVÁME VYDESIGNOVANÝ REPRÁCKY SENCOR SE ŠPIČKOVÝM ZVUKEM A MÁME JICH MRAKY!

Chceš vyhrát tenhle super bluetooth reproduktor SIRIUS 2 MAXI od SENCORu? Máme jich mraky a dáme Ti je. Soutěžit o ně můžeš tento týden na facebooku rádia SPIN nebo příští týden i v éteru rádia SPIN.

Reproduktory SIRIUS 2 MAXI od SENCORU jsou vyrobený v různých barvách - black, navy, olive a rose, mají špičkový zvuk o výkonu 30 W, voděodolnost při ponoření (IPX7) a mají i funkci, kterou oceníš - true Wireless Stereo (TWS)! To neznamená nic jinýho než to, že můžeš vzájemné propojení dva různý reproduktory z řady Sirius 2 a vytvořit si doma, v práci nebo na pikniku dokonalý stereo zvuk. A pozor - LED osvětlení vymazlí tvůj večerní nebo noční poslech.

A jak můžeš tyhle repráky na facebooku rádia SPIN vyhrát? Stačí sledovat profil rádia SPIN, dát like soutěžnímu příspěvku a do komentu napsat tři emoji, kterými ukážeš, jak moc nahlas budeš přes tyhle repráky poslouchat rádio SPIN. V pátek 19. července před devátou ráno vyberou Roman a Káča pět novejch majitelů repráku SIRIUS 2 MAXI od SENCORu.