PRAGO UNION NA PLOVÁRNĚ

Legendární hiphopová formace Prago Union nezahálí ani o prázdninách a vedle koncertování napříč republikou své příznivce brzy potěší i novou deskou, ze které právě vypustila do světa první singl s názvem Cílová skupina. Na to, jak to rapujícímu frontmanovi hraje za doprovodu live bandu pod širou oblohou, se mohou ve středu 31. července dorazit podívat (nejen) pražští fanoušci na Občanskou plovárnu. Po boku kapely se tu na pódiu objeví i legendární David Koller a zpěvačka Bára Poláková, kteří si s Katem střihnou duet. Dalším hostem bude raper Rest.

Nové album Prago Union se bude jmenovat Zvukoloď a bude obsahovat 19 songů. Jako první vlaštovku kapela právě vypustila singl „Cílová skupina“. Celé album už je v tuto chvíli v lisu a světlo světa spatří v pátek 9. srpna, kdy bude k poslechu na streamovacích platformách. Je možné, že některou z nových písní uslyší fanoušci exkluzivně už v rámci koncertu na Občanské plovárně. Zda se tak skutečně stane, se dozvíme ale až na místě.

Prago Union tu ale fanouškům každopádně naservíruje spoustu písní z celé své téměř dvaadvacetileté historie. Návštěvníci budou mít navíc jedinečnou možnost slyšet Katův rap za doprovodu zpěvu netradičních hostů, kterými budou David Koller a Bára Poláková. Chybět nebude ani raper Rest, se kterým Kato na jaře vydal desku A)TÝM. Už jen to slibuje opravdu jedinečný zážitek.

Pokud u toho nechcete chybět, dorazte ve středu 31. července do areálu Občanské plovárny. Vstupenky jsou k zakoupení tady.