RÁDIO SPIN TĚ NA LÉTO VYBAVÍ KOLOBĚŽKAMI SENCOR!

V moderním světě se elektrokoloběžky stávají stále populárnější volbou pro rychlou a ekologickou dopravu ve městě i mimo něj. S koloběžkou Sencor TWO S60 můžete s klidem vyrazit na jakýkoliv výlet, protože nabízí parádní dojezd až 45 kilometrů, svižných 25 km/h maximální rychlosti, skvělé tlumení, a hlavně řadu bezpečnostních prvků. Samozřejmostí je kvalitní provedení a vysoká spolehlivost. A právě o tyhle koloběžky budeme na rádiu SPIN soutěžit. Co máš udělat? Poslouchej rádio SPIN, brzo Ti řekneme víc.

Pro ty, kdo touží po elektrokoloběžce, která se jen tak před ničím nezastaví, je SCOOTER TWO S60 (doporučená cena: 10 499 Kč) správnou volbou. Není náhoda, že se u srovnávače Heuréka stala produktem roku 2023.

Při cestě na rušné městské ulici nebo v lehkém terénu dosáhne stroj maximální rychlosti 25 km/h díky výkonnému 400W motoru, který čerpá energii z vysokokapacitní dobíjecí baterie s dojezdem až 45 km. Integrovaný tempomat umožní soustředit se plně na řízení, zatímco stroj udržuje konstantní rychlost.

Odpružení zadního kola pomáhá snižovat nárazy a vibrace a zvyšuje schopnost koloběžky přizpůsobit se různým povrchům, což zlepšuje stabilitu a také ji chrání před poškozením. K vylepšení jízdních vlastností přispívají i 10" perforované pneumatiky, s nimiž se nemusíte bát defektu. Pro zvýšenou bezpečnost je koloběžka vybavena duálním brzdovým systémem – elektrickým pomocí motoru a mechanickým skrze kotoučovou brzdu. Při stisknutí brzdové páky tak začne souvisle blikat červené výstražné světlo na zadním nárazníku.

Chytré propojení

Koloběžka S60 je kompatibilní s aplikací SENCOR SCOOTER, která přehledně zobrazuje užitečné informace o provozu koloběžky jako stav baterie, odhadovaný dojezd či celkovou ujetou vzdálenost. Prostřednictvím aplikace je rovněž možné koloběžku uzamknout. Aplikace je dostupná jak na Google Play, tak v Apple App Store.

Všechny elektrokoloběžky značky Sencor jsou synonymem spolehlivého a pohodlného způsobu dopravy. Zvládnou jak plynulou jízdu po městských ulicích, tak i adrenalinové dobrodružství v terénu. Bez ohledu na situaci vám poskytnou komfort, bezpečnost a spolehlivost.