SPIN TALK ROMANA BLINKY - LUKE TOMSKI - NEJEN O ILUSTRACI A RAPU

Objevil jsem ho před pár lety, kdy jsem si někde koupil jeho kalendář. Ilustrace jsem si zamiloval a některé zdobí můj byt. Když jsem si před lety kupoval plakát z limitovaného tisku, uklouzl jsem na ledovce. Rozbilo se nejenom sklo, ale roztrhl se i plakát.

On vyšel z jeho letenského obchůdku, řekl - to se stane a během pár minut mi do auta nakládal nově zarámovaný jiný tisk. Dlouho jsem zvažoval, že si ho pozvu do SPIN TALKU, ale na rapové rádio mi to nepřišlo jako vhodné téma. Teprve před pár týdny se vše propojilo, když jsem zjistil, že právě on je autorem přebalů alb Freezer Beatse. Dej si aktuální vydání SPIN TALKU do něhož přijal pozvání ilustrátor Lukáš Tomek aka Luke Tomski. Kromě toho, že se v současnosti dominantně věnuje ilustrátorství má za sebou i rapové období. Jak vzniká ilustrace, jak vznikají spolupráce a co musí udělat pro to, aby ho to začalo živit. A dočkáme se i ilustrací rapových osobností? Nejen o tom bude dnešní vydání SPIN TALKU.

Spin Talk poslouchejte každý čtvrtek a sobotu od 19.00 na rádiu SPIN. Spin Talk sledujte i s videem na youtube kanále rádia SPIN nebo si dejte do uší všechny epizody na Spotify kanále rádia SPIN.

Video